Asnæs skole hvem er vi

Asnæs skole, fordi glade børn lærer mere...

Vi ligger centralt i det sydlige Odsherred – Asnæs er handelscentrum og uddannelsesby med Odsherred Gymnasium, som nærmeste nabo. Vi er en stor velfungerende folkeskole med mange aktive forældre og forventningsfulde børn.

Du møder en skole i udvikling, som er kendetegnet ved engagement og nærvær. Skolen har ca. 520 elever og et samlet personale på 65, heraf 48 lærere og børnehaveklasselærere samt 13 pædagoger. Vi er en fuldt udbygget to-/tre-/firesporet skole.

Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling, og afdelingerne fungerer som "den lille skole i den store".

Pædagogiske mål og værdier

Skolen skal være et godt sted at LÆRE, og et godt sted at VÆRE.

Trivsel, glæde og forskellighed er fundamentet for et lærende miljø, hvor vi arbejder på, at det enkelte barn får et højt fagligt udbytte og en bred, social og kulturel forståelse. Læring og trivsel går hånd i hånd hos os.

På vores skole er læringsmiljø og samvær præget af anerkendelse, gensidig respekt og medbestemmelse mellem aktive og engagerede elever, forældre og lærere.

Vores fornemmeste opgave at uddanne socialt og fagligt kompetente børn til livsduelige mennesker, som tager ansvar for sig selv og andre.

Kontoret er åbent mandag-fredag kl. 8.00-15.00